Política 17/03/2016

Puigdemont a cinc grans diaris europeus: "Els catalans no esperarem cinc o deu anys més"

En una entrevista conjunta, el president de la Generalitat assegura: "Si Espanya accepta organitzar un referèndum, estem disposats a escoltar"

Ara
1 min
"Els catalans no esperarem cinc o deu anys més"

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, assegura en una entrevista publicada aquest dijous en cinc grans diaris europeus, entre ells 'Le Monde', que "els catalans no esperarem cinc o deu anys més", quan li pregunten per què no el satisfà la proposta de reforma de la Constitució que fa el PSOE. L'entrevista surt publicada també al 'Financial Times', l'italià 'Corriere della Sera', l'alemany 'Süddeustche Zeitung', i el 'Diariode Noticias', de Portugal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigdemont afirma: "Si una societat com la catalana fa els deures, organitza eleccions constituents, elabora una Constitució i la ratifica en referèndum, no li cal res més", i nega que tot plegat sigui fruit d'una "improvisació".

El president també explica que mai s'ha tancat la porta al diàleg amb Espanya i que si es posa sobre la taula "organitzar un referèndum, estem [el Govern] disposats a escoltar". També nega que vulgui treure profit de la "inestabilitat política" que es viu a Madrid.

stats