Política 20/06/2015

Espadaler assenyala que Unió s'adreçarà als electors "moderats" per donar "continuïtat" al procés

El secretari general d'Unió assegura el partit té "molt espai i poc temps" per anar a les eleccions catalanes

Oriol March
1 min

L'Hospitalet de LlobregatEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dissabte en roda de premsa posterior al consell nacional que el partit "té molt espai i poc temps" per concórrer a les eleccions catalanes del 27-S. "Ens adrecem molt particularment als electors nacionalistes de CiU ara hi estan distants. Gent que correríem el risc que abandonessin el procés", ha apuntat Espadaler després de vuit hores de debat que han acabat amb un 69,2% de vots a favor de participar als comicis.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ens neguem a que ens posin entre els blancs i els negres. Estarem al costat dels qui volen fer costat al procés. Tenim el coratge de ser moderats. Ens interessa el dia 28 de setembre i els que vénen després", ha apuntat el secretari general d'Unió.

Espadaler ha avisat els crítics que no poden anar com a militants d'Unió a una altra llista electoral. Un missatge dirigit als qui, dins del consell nacional, han demanat fer costat al president de la Generalitat, Artur Mas, i a la llista transversal que vol ordir. "Ara sembla que està de moda amagar les sigles, nosaltres no ho farem", ha indicat el secretari general d'Unió.

stats