CONVENCIÓ NACIONAL DE CDC
Política 16/03/2014

Tremosa: "A Escòcia el referèndum es va aprovar amb un 52% del parlament i ningú diu que la majoria és justeta"

El candidat de CiU a les eleccions europees recomana llegir més premsa estrangera i menys premsa de Madrid

O. March / F. Casas
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha assegurat en el tancament de la convenció nacional de CDC quea Escòcia el referèndum es va aprovar amb un 52% dels diputats del Parlament "i ningú els va dir que tenen una majoria justeta". "Al Parlament català hi ha dos terços, i se'ns nega el dret a ser consultats", ha defensat Tremosa, que ha considerat que el procés no és el "deliri" d'uns pocs, sinó la voluntat de la majoria.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'eurodiputat de CiU ha recomanat "llegir més premsa de fora i menys premsa de Madrid" per observar la rellevança de la consulta en l'escenari internacional. "La visió de Catalunya és a Europa és el país més nòrdic de la Mediterrània", ha apuntat Tremosa, que ha apuntat que la "revolució" a Europa "serà social o no serà".

Tremosa ha posat de manifest que cap dels grans llocs de decisió de la Unió Europea (UE) està en mans de representants espanyols. Ha estat la seva manera de respondre les paraules del ministre José Manuel García-Margallo, que acostuma a dir que només tenen futur els estats grans per deslegitimar el procés sobiranista.

stats