Política 09/01/2017

Un regidor del PP entra a 'Gran Hermano VIP' i el partit li reclama l'acta

Sergio Ayala, que també ha estat concursant del programa 'Mujeres y hombres y viceversa', defensa la compatibilitat de participar en el programa i alhora ser representant de l'ajuntament de Medina del Campo (Valladolid)

Ara
1 min
Un regidor del PP entra a 'Gran Hermano VIP'

BarcelonaRegidor del PP, concursant de 'Mujeres y hombres y viceversa' i ara membre de 'Gran Hermano VIP'. Aquest és l'historial de Sergio Ayala, un noi de Medina de Campo (Valladolid) que ja és membre de la nova edició del programa de Telecinco 'Gran Hermano VIP'. Segons la biografia que publica el mateix programa, Ayala ha complert l'expedient pel que fa a experiència en el món del xou amb només 25 anys: va ser pretendent a 'Mujeres y hombres y viceversa' però abans també havia exercit de model. Ara bé, aquesta no és la seva única trajectòria.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com si fos l'home de les dues cares, ha combinat aquesta feina la de regidor del PP a Medina del Campo, però també ha "temptejat" l'ofici de Policia Nacional, segons explica Telecinco.

Ell mateix ha fet un tuit recentment explicant la seva nova "aventura":

Aquesta nova tasca, però, li portarà problemes de compatibilitat amb el seu càrrec de representant popular. Segons publica el diari de 'El Norte de Castilla', el PP li ha demanat que deixi l'acta de regidor però ell vol continuar. La formació es va assabentar pels mitjans de comunicació de la intenció d'Ayala de ser nou concursant de 'Gran Hermano' i han titllat la decisió d'Ayala de "decepció".

stats