Política 09/03/2015

Dard d'Albert Rivera a Rosa Díez: es nega a respondre als atacs de la "vella política"

El president de Ciutadans "entrar al fang" després que la líder d'UPyD hagi publicat un article a 'El País' per subratllar les diferències entre totes dues formacions

Efe
1 min

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha evitat aquest dilluns valorar les crítiques de la líder d'UPyD, Rosa Díez, cap al seu partit, fetes des de la "vella política" i la "política de bàndols". Rivera ha presentat la seva formació com la que ofereix propostes per impulsar un "canvi sensat" que modernitzi Espanya sense atacar els oponents. Rivera ha ignorat així també les crítiques del PP, que el va titllar de "naranjito", o del coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, que el va definir com l'aposta de l'"Íbex 35", la "marca blanca de la casta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera ha atribuït aquestes crítiques a una forma d'actuar de la "vella política", la "política de bàndols obsoleta" davant la qual la seva formació, ha dit, no "entrarà al fang" com d'altres formacions per centrar-se en les propostes. "Si Ciutadans puja és perquè estem construint i proposant, i si ICV baixa jo no diré que Herrera és el candidat de tal", ha dit Rivera, que veu "nerviosos" d'altres partits davant dels sondejos favorables a C's.

El dirigent de Ciutadans ha convidat d'altres partits polítics a fer autocrítica perquè, a parer seu, les enquestes reflecteixen que els espanyols "volen un canvi", encara que alguns "no se'n vulguin assabentar". Rivera ha defensat també un "canvi sensat" per "transformar", "renovar" i "modernitzar" Espanya sense "trencar amb el sistema democràtic", cosa que segons la seva opinió han estat "incapaços" de promoure tant el PP com el PSOE.

stats