Política 15/06/2012

Robert Manrique, víctima d'ETA, es reuneix amb un dels etarres que va cometre l'atemptat d'Hipercor

L'expresident de l'associació de víctimes del terrorisme a Catalunya es troba a VItòria amb l'excap del comando Barcelona a Vitòria

Ara
1 min
Robert Manrique es reunirà amb l'etarra Rafael Caride aquest mes.

BarcelonaRobert Manrique, víctima de l'atemptat d'Hipercor que va cometre ETA fa tot just 25 anys, es toba aquest matí cara a cara amb Rafael Caride Simon, l'etarra que dirigia el comando Barcelona condemnat per ser un dels autors materials de l'atemptat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Manrique, que tot just dimecres al vespre va rebre les instruccions del ministeri d'Interior per realitzar el viatge, ha entrat a les deu del matí, enmig d'una gran expectació mediàtica, amb Caride a la presó de Zaballa, a Vitòria. La trobada coincidirà justament amb el 25è aniversari de l'atemptat que, amb 21 víctimes mortals, és el més sagnant de l'organització.

Una carta de Caride a Manrique, expresident de l'associació de víctimes de terrorisme a Catalunya, va ser l'origen d'aquesta trobada. L'etarra va enviar-li la missiva l'any passat, mesos abans de l'anunci d'ETA d'abandonar definitivament la violència. La trobada forma part de l'intent de reconciliació de les víctimes del conflicte basc.

stats