Política 26/02/2014

"Catalunya és Espanya i sempre serà Espanya. Pel civil o pel militar”

El president d'honor del Sindicat Unificat de la Policia Nacional encén les xarxes amb una polèmica piulada. Davant la controvèrsia, acusa els separatistes de "malalts" i els recomana: "Sortiu de la cova i que us toqui l'aire"

Ara
1 min

BarcelonaJosé Manuel Sánchez Fornet és el president d'honor del SUP, el principal sindicat de la Policia Nacional. Al seu compte de Twitter es presenta com a president de la Fundació Estudis Seguretat i Policia, i vocal del Consell de Policia. Aquest dimecres, Sánchez Fornet ha encès Twitter amb una piulada que deia, textualment: "Senyors independentistes: Catalunya és Espanya i la resta terra conquerida. Sempre serà Espanya. Pel civil o pel militar. És el que hi ha".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La resposta de la xarxa ha estat contundent, amb tota mena de comentaris, alguns irònics, d'altres més ofensius. Tot i que, tal com deixa clar al seu compte de Twitter, Sánchez Fornet fa públiques les seves opinions personals, i no parla en nom del sindicat, el cas és que la seva resposta a la polèmica ha estat sorprenent, tenint en compte que, com a policia, és un treballador públic. En comptes de demanar perdó, com passa sovint en les polèmiques, Sánchez Fornet ha assegurat que riu molt amb les crítiques i ha arribat a piular, en castellà: "'Mamarrachos'. Malalts. Sortiu de la cova i que us toqui l'aire, que teniu les neurones podrides". Una piulada que acomiada amb un, aquest cop en català, "adéu".

stats