Política 13/06/2013

L'exalcaldessa socialista de Sant Boi aplaudeix Junqueras

El líder d'ERC reuneix més de 250 persones en un míting on també hi havia qui va estar al capdavant del consistori del Baix Llobregat entre 1997 i 2007

Roger Tugas
1 min

Sant Boi de LlobregatEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha desbordat les previsions en un míting a Sant Boi de Llobregat aquest dijous, on 250 persones l'han escoltat, moltes de les quals s'han hagut de quedar dretes. Una de les que ha tingut la sort de trobar seient ha estat Montserrat Gibert, alcaldessa de la ciutat entre 1997 i 2007 pel PSC i actualment membre de l'ANC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons explica a l'ARA.cat, va deixar el partit quan aquest va "abandonar el catalanisme" i va abraçar l'independentisme "fa dos o tres anys". Aquest vespre, a més, l'acompanyava Amor del Álamo, regidora del PSC a Sant Boi entre 1999 i 2007, ara també a l'ANC després de fer-se independentista "fa un any". "El Baix Llobregat pot donar sorpreses de cara a la consulta", avisa.

Junqueras, també alcalde de Sant Vicenç dels Horts, ha intervingut després del portaveu d'ERC a la ciutat, Miquel Salip, i ha centrat la seva intervenció en les raons econòmiques de la independència per a la comarca, com la necessitat de connectar el port amb una xarxa viària d'ample europeu. "Ens heu d'ajudar a fer el mateix salt ara que el de fa 35 anys", ha demanat.

stats