Política 13/07/2013

Susana Díaz rebutja que el PSC tingui un vot diferenciat al Congrés

"Els valors que uneixen el PSOE i el PSC no poden veure's representats per vots diferents perquè això provoca desorientació en els ciutadans, que, al final, acaben allunyant-se del partit", sosté la consellera andalusa

Efe
1 min

MadridLa consellera de la Presidència i Igualtat de la Junta d'Andalusia i candidata a les primàries del PSOE andalús, Susana Díaz, s'ha mostrat avui contrària que els diputats del PSC puguin comptar amb un vot diferenciat al Congrés, perquè la solució "no és que cadascú actuï de manera independent".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions abans d'assistir al comitè federal del PSOE, Díaz ha alertat que els "valors" que uneixen el PSOE i el PSC "no poden veure's representats per vots diferents, perquè això provoca desorientació en els ciutadans, que, al final, acaben allunyant-se del partit".

"Si els ciutadans no ens reconeixen, succeeix el que ha succeït recentment, que s'allunyen del PSOE", ha avisat.

Per Díaz, si els diputats del PSOE i del PSC no es posen d'acord en algun punt, el que han de fer és "dedicar-hi més hores" i seguir negociant per arribar a un consens, però no votar diferent.

"La sortida no pot ser que cadascú actuï de manera independent i representant coses diferents, perquè els ciutadans no ens reconeixeran", ha insistit.

Preguntada per la possibilitat que el PSOE lideri una moció de censura contra el president del govern, Mariano Rajoy, pel cas Bárcenas, la consellera andalusa ha recordat que es tracta d'una decisió que correspon exclusivament al líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

"El que sí que és greu és que tinguem un president que no dóna explicacions i que no es dirigeix als ciutadans. Actituds d'aquest tipus contribueixen al descrèdit i al desencant dels ciutadans amb els polítics", ha destacat.

stats