Política 08/09/2015

Tardà: "Morenés èticament és una persona molt, però que molt low cost"

"És una vergonya que una persona que teòricament és culta i viatjada digui tantes bestieses"

Efe
1 min
El diputat d'ERC Joan Tardà durant el ple del Congrés. EFE

MadridEl portaveu d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha acusat avui el ministre de Defensa, Pedro Morenés, de ser un "insensat" i "èticament una persona molt, però que molt low cost", per garantir a RNE que les forces armades seran "absolutament respectuoses amb la llei i la Constitució", si es declara la independència de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tardà ha carregat contra Morenés als passadissos del Congrés, on ha asseverat que "és una vergonya que una persona que teòricament és culta i viatjada digui tantes bestieses".

Convençut que el ministre amb les seves paraules intenta "acovardir" els ciutadans catalans amb motiu de les eleccions del 27S, el parlamentari ha assenyalat que això "mostra la seva debilitat" i que "quan amenaces i intentes acovardir és que només et queda l'estupidesa".

El diputat independentista ha recordat que, quan Morenés va prendre possessió, ERC ja va dir que fer-lo responsable del Ministeri de Defensa era una "operació de poca qualitat democràtica", perquè era un "accionista important d'una empresa dedicada a la producció d'armament".

"Van posar la guineu al galliner, a una persona que a nosaltres ens mereix un respecte polític zero", s'ha despatxat

stats