Política 21/08/2015

Rodríguez (Podem) rectifica i mostra la seva "solidaritat" amb el poble grec

La líder del partit de Pablo Iglesias a Andalusia havia piulat que l'"atemoria la tremolor de cames de Tsipras"

Efe
2 min
Pablo Iglesias i Teresa Rodríguez han passejat per Cadis abans del míting final / EFE

SegòviaLa líder de Podem a Andalusia, Teresa Rodríguez, ha rectificat i ha expressat la seva "solidaritat" amb el poble grec. Ho ha fet aquest dijous després d'haver piular que l'"atemoria la tremolor de cames de Tsipras després d'haver aconseguit un no clar de la ciutadania" a les mesures de la troica. Minuts més tard, ha fet un altre tuit aclarint el seu missatge. "Després de veure les interpretacions, rectifico perquè ningú m'utilitzi contra Grècia", ha dit. "El que m'atemoreix és que la troica es comporti com un sicari a sou de la banca. A mi també em tremolarien les cames i per això necessitem a un poble sencer al darrera", ha matisat.

Anteriorment, Rodríguez s'havia referit a la dimissió del primer ministre grec, Alexis Tsipras, i havia expressat la seva por a que es reprodueixi la situació de Syriza a Podem: "Per evitar-ho segueix sent necessària la solidaritat amb Grècia i compartir estratègies però, sobretot, tenir un pla".

La unitat de l'esquerra

En relació a les pròximes eleccions generals, Rodríguez ha afirmat que li "avorreix una mica" el tema de la unitat de l'esquerra, mostrant el seu interès per "la unitat popular, l'espai on persones diferents s'expressin i relacionin d'igual a igual".

Segons la seva opinió, "si les candidatures d'unitat popular a Saragossa, Cadis, Madrid i altres ciutats han tingut èxit és perquè tenien una trajectòria darrere de posada en comú".

La parlamentària andalusa ha reivindicat que "falta presència de la gent als carrers que va sorgir amb el 15-M" i ha advertit del perill que al seu judici comporta "no donar-li suficient importància al procés d'autoorganització més interessant dels últims anys, que no ha estat un altre que el dels cercles de Podem".

stats