Política21/06/2011

El PP vol retardar la prohibició dels toros per negociar el pressupost del 2012

Millo assegura que els populars no han condicionat el pressupost de 2011 a la moratòria perquè ja han vist que no hi ha cap partida prevista per pagar indemnitzacions

Redacció

BarcelonaEl portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha avisat al Govern de la Generalitat que els populars posaran a sobre de la taula l'aplicació d'una moratòria per la prohibició de les corrides de toros a l'hora de negociar els pressupostos per 2012. Millo ha explicat que el PPC no ha volgut posar-ho com a condició pels comptes d'aquest 2011 perquè les indemnitzacions s'haurien de començar a pagar a partir de l'any vinent i perquè al pressupost ja no hi ha cap partida prevista. Amb tot, Millo sí ha avançat que pel 2012 "segur que estarà sobre la taula, per motius econòmics i perquè s'està pendent de la resolució del contenciós al TC de la prohibició presentat per PPC".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, el portaveu del govern, Francesc Homs, ha advertit aquest matí, després de la reunió de l'executiu català, que la llei que prohibeix les curses de braus a partir de 2012 "està aprovada i la voluntat del Govern és que s'apliqui, no la volem canviar". Homs ha recalcat que el Govern "no pensa reobrir aquest debat" encara que el PP ho plantegi com a condició per donar suport als pressupostos o a qualsevol altra mesura.