Política 14/09/2018

La URJC denuncia l'eliminació massiva de correus de l'institut investigat pels màsters

S'han esborrat més de 5.000 emails del període entre 2008 i 2014

Efe
1 min
El rector de la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid, Javier Ramos, en una roda de premsa pel cas Cifuentes el 6 d’abril

MadridLa Universidad Rey Juan Carlos (URJC) ha denunciat que s'han esborrat massivament correus electrònics de l'Institut de Dret Públic (IDP), que dirigia el catedràtic Enrique Álvarez Conde, investigat per la justícia per les irregularitats detectades en alguns màsters.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han confirmat fonts de la universitat, "en el marc de la investigació dels comptes de l'IDP es va comprovar que s'havia esborrat informació i es va procedir a posar una denúncia a la policia".

Després, tot això va derivar "en la denúncia per malversació de comptes de l'IDP que està investigant ara la justícia i que va denunciar la mateixa universitat", assenyala la URJC en relació amb la notícia que avança aquest divendres 'El País'.

Segons aquest mitjà, el professor Pablo Acosta, nomenat pel rector l'abril passat per dirigir temporalment l'IDP després de la suspensió cautelar d'Álvarez Conde, va ser que qui va detectar que s'havien "eliminat 5.400 correus electrònics rebuts o enviats entre el 2008 i el 2014". Durant aquest període és quan van cursar els màsters Cristina Cifuentes, Pablo Casado i Carmen Montón.

Arran de la investigació dels comptes de l'IDP, la universitat va denunciar Enrique Álvarez Conde per malversació.

stats