HANDBOL - EUROPEU DE SÈRBIA
Esports 30/01/2012

Dinamarca supera Sèrbia i s'adjudica la medalla d'or (19-21)

1 min

L'exblaugrana Mikkel Hansen, autor de nou gols, va ser el protagonista de la final de l'Europeu d'handbol, que va enfrontar l'amfitriona, Sèrbia, amb Dinamarca, que per segon cop a la seva història va aconseguir guanyar un Europeu després d'haver-ho fet per primer cop el 2008 a Noruega.

La final va ser més defensiva que ofensiva i va tenir molt pocs gols. Les errades, pels nervis, van ser constants, però Dinamarca, que té més experiència en partits d'aquesta mena, va superar els serbis, que tot i jugar davant el seu públic no eren els favorits per aconseguir el triomf final.

A més de la medalla d'or, els danesos han aconseguit una plaça directa per als Jocs Olímpics de Londres, en els quals la selecció espanyola no té un lloc assegurat: l'equip haurà de disputar un Preolímpic al mes d'abril per poder obtenir una plaça per a la cita olímpica. A més, els de Valero Rivera van perdre ahir l'oportunitat de tornar a casa amb una medalla de bronze després de perdre per 31-27 davant Croàcia, que va anar per davant en el marcador durant tot el partit.

stats