RUGBI
Esports 07/11/2011

La UE Santboiana s'imposa a l'Alcobendas i és més líder (40-7)

1 min

La Santboiana va superar l'Alcobendas per un contundent 40-7 i va ampliar l'avantatge al capdavant de la classificació de la Divisió d'Honor de rugbi. Els homes que entrena Lewis Williams van sumar el sisè triomf consecutiu a la Lliga -tan sols van perdre el primer- i van sumar la sisena bonificació de la temporada.

La pluja que queia al Baldiri Aleu no va ser impediment pequè els catalans poguessin avançar-se ben aviat al marcador, gràcies a una marca de Thompson. Tot i això, després van perdre el domini del partit i van veure com el conjunt visitant els podia empatar a l'equador del primer temps, aprofitant l'expulsió temporal d'Oliver després de veure una targeta groga.

Però els de Sant Boi no van perdre el pols al partit i, gràcies al bon treball en equip, tant en atac com en defensa, i a l'efectivitat de Thompson en els xuts a pals, van poder assegurar la victòria.

Al descans el resultat ja era de 20-7, en un partit en què Serrano, Severino i Acebedo serien els autors de les altres marques, que situarien el definitiu 40-7 al marcador.

stats