previsions 02/03/2019

L'anticicló serà el protagonista del cap de setmana de Carnestoltes

Demà hi tornarà a haver molts valors per sobre dels 20 ºC durant les hores centrals del dia

Oriol Rodríguez
2 min
La sortida de sol d'avui des del Delta de l'Ebre

BarcelonaEl temps no serà cap impediment per gaudir de l'aire lliure aquest cap de setmana. Avui tindrem una jornada tranquil·la, tot i que al llarg del matí creuarà la cua d'un front poc actiu que portarà algunes bandes de núvols alts. A l'Aran la nuvolositat serà més compacta i fins i tot poden arribar a caure quatre flocs de neu esporàdics fins al migdia. Els intervals de núvols baixos que hi ha al litoral i prelitoral central i en punts de la Catalunya Central tendiran a esqueixar-se durant les hores centrals del dia, si bé no acabaran de desaparèixer.

La temperatura es mantindrà sense canvis significatius. A primera hora de la tarda la majoria de termòmetres marcaran valors de 15 a 20 ºC, puntualment més alts a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Demà serà un dia esplèndid. Es mantindrà l'ambient assolellat arreu i la temperatura pujarà, tant de dia com de nit. Se superaran els 20 ºC a moltes comarques de l'interior, i localment es podran fregar els 25 ºC.

Temperatura màxima prevista per demà

Amb el canvi de setmana arribaran canvis de temps, després d'aquest anticicló tan tossut que ens ha estat acompanyant durant bona part del mes de febrer. Segons indiquen els models meteorològics, dimecres serà la jornada amb més núvols i amb més probabilitat de precipitació, sobretot a l'interior del país. Fins i tot tornarà a nevar al Pirineu per sobre dels 1.500 metres, aproximadament.

Probabilitat de precipitació (més de 0,5 l/m2) prevista per dimecres

Després que dimecres torni a repuntar de la temperatura, dijous l'ambient serà més fresc. A partir de llavors deixarem enrere l'ambient primaveral i caldrà recuperar els jerseis gruixuts, com a mínim durant uns dies.

stats