previsions 26/10/2019

Temps tranquil per gaudir de l'aire lliure aquest cap de setmana

Les nits es mantindran fresques però al migdia l'ambient serà agradable

Oriol Rodríguez
2 min
La sortida de sol d'avui des de la vall de Sau

BarcelonaL'anticicló s'ha situat de manera que al llarg de les pròximes jornades abraçarà de ple una bona part del centre del continent europeu, i també la península Ibèrica. Per tant, el temps vindrà marcat per la tranquil·litat.

Avui serà un dia dominat bàsicament per l'ambient assolellat, tot i la presència d'algunes boirines o bancs de boira de bon matí en algunes fondalades interiors, que s'esvairan ràpidament. A banda, durant la tarda i el vespre es formaran alguns intervals de núvols a la meitat nord del litoral.

La temperatura màxima serà semblant a la d'ahir o pujarà una mica. S'arribarà a valors de 16 a 21 ºC a les valls del Pirineu i de 19 a 24 ºC a la resta del territori.

Diferència entre la temperatura màxima prevista per avui i la d'ahir

De cara a demà el temps serà molt semblant, tot i alguns matisos. En conjunt tornarà a ser una jornada de sol, amb alguns núvols baixos en llocs del litoral, sobretot a la meitat nord, que seran molt més trencats al centre del dia. A més, reapareixeran els bancs de boirina locals en alguns indrets de l'interior que, com avui, es desfaran tan bon punt surti el sol. Al vespre augmentaran els núvols per l'oest.

La matinada tornarà a ser fresca, amb una mínima que se situarà per sota dels 10 ºC en una bona part de l'interior. Al centre del dia, en canvi, l'ambient serà agradable. S'arribarà a valors d'entre 20 i 25 ºC a la majoria de comarques.

Temperatura mínima prevista per demà

Recordeu que aquesta nit vinent caldrà canviar l'hora. A les tres de la matinada s'hauran d'endarrerir els rellotges fins a les dues. Per tant, el cap de setmana serà una hora més llarg.

stats