Societat 30/08/2011

'Amar en tiempos revueltos' estrena temporada amb novetats

Dilluns vinent TVE estrena una nova temporada del seu culebró Amar en tiempos revueltos . A més dels personatges totalment nous, també recupera personatges de temporades anteriors.

Auri Garcia Morera
2 min
Juanjo Puigcorbé interpretarà l'inspector Vallejo. Els detectius Bonilla i Héctor tornaran després d'una temporada d'absència.

Barcelona.La incorporació de Juanjo Puigcorbé serà la novetat més destacada de la setena entrega de la sèrie de sobretaula de La 1. El conegut actor barceloní es posarà a la pell de Domingo Vallejo, un perseverant inspector de policia que coneix de fa temps l'excomissari Héctor, personatge que retornarà a la sèrie juntament amb Bonilla després d'una temporada d'absència.

A més de l'inspector Vallejo, també s'incorporaran a la sèrie tres grups de personatges que tindran molt de pes en la trama. En primer lloc, la família Armenteros, encapçalada pel tinent coronel Eugenio Armenteros, que torna a Madrid després d'haver estat destinat a Tetuan. El tinent coronel, interpretat per Alberto Jiménez, intenta que la seva filla Cecilia trenqui una relació sentimental inadequada. Natalia Sánchez, coneguda per Los Serrano , farà el paper de Cecilia.

En segon lloc, passaran a formar part del repartiment tots els membres de la redacció de la revista Sucesos , amb el director i propietari al capdavant. L'actor català Francesc Albiol donarà vida a Adolfo Laguna, un director que segueix al peu de la lletra els consells de la seva dona i que sol enfrontar-se amb el redactor en cap de la revista, tot i que sempre de manera respectuosa.

Per acabar, també s'unirà a la sèrie un matrimoni que té una botiga d'antiguitats. El formen Angelica Valdés, una dona molt acostumada a les sortides nocturnes, i Víktor Ambrús, un home més gran que ella que està en cadira de rodes. L'actriu madrilenya Natalia Millán serà qui interpretarà Angelica a la sèrie.

Moltes d'aquestes cares noves ja es podran veure aquest dijous a la nit en la primera part de l'especial La muerte a escena , que tindrà una trama independent de la de la sèrie i actors convidats com Cayetana Guillén-Cuervo. De les incorporacions de la setena temporada, hi apareixeran l'inspector Vallejo, a més d'Héctor i Bonilla i altres personatges de la cinquena que també tornen per quedar-se, com la parella formada per Ana i Teresa.

stats