Societat 31/07/2011

Cap de setmana amb dos morts a les carreteres catalanes

Hi ha hagut dos accidents mortals a Vacarisses i a Monistrol de Montserrat

Acn
2 min
Aspecte de com va quedar l'Opel Corsa on viatjava la dona que va morir en un sinistre aquest dissabte a la tarda, a la C-55 al seu pas per Monistrol de Montserrat / ACN

BarcelonaFins a les vuit del vespre de diumenge el cap de setmana es tanca amb dues víctimes mortals a les carreteres, en els dos casos com a conseqüència de col·lisions frontals, segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT). El cap de setmana del 29 al 31 de juliol també hi ha hagut un ferit greu, sis ferits menys greus i un ferit lleu en zona interurbana. Els dos sinistres mortals van registrar-se dissabte a la tarda a Monistrol de Montserrat (Bages) i a Vacarisses (Vallès Occidental), coincidint amb la forta tempesta que va deixar destrosses arreu. Dissabte a la tarda es van produir els dos accidents mortals. Cap a les 18.08 h es va rebre l'avís d'una col·lisió frontal entre dos turismes al punt quilomètric 15 de la C-55 a l'altura de Monistrol de Montserrat (Bages), quan el que circulava en sentit Manresa va envair la calçada contrària.

A conseqüència del xoc, una dona de 53 anys, Maria Dolores C.A, veïna del Pont de Vilomara, va morir. Era la passatgera davantera del turisme. A més, també hi va haver altres persones ferides de diversa consideració. En concret, una persona ferida greu i quatre de menys greus que l'helicòpter medicalitzat i les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques van traslladar al Parc Taulí de Sabadell i a l'Hospital General de Manresa.

L'altre accident mortal es va registrar cap a les 17.53 h. Per causes que es desconeixen, dos turismes van col·lidir al punt quilomètric 30 de la C-58 a l'altura de Vacarisses (Vallès Occidental). A conseqüència de l'accident, una dona de 46 anys va morir. Es tracta d'Araceli P.F, de nacionalitat espanyola i veïna de Berga, i era la passatgera davantera d'un dels turismes.

En el mateix accident hi va haver dues persones ferides menys greus i una ferida molt lleu que les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques van traslladar a la Mútua de Terrassa i també a l'Hospital de Terrassa.

stats