Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

El conductor circulava en direcció a la Cellera per la N-141 i va ser detectat al municipi d’Anglès

Denunciat un motorista per conduir a 191 quilòmetres per hora

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit de Girona han denunciat el conductor d'una motocicleta per un delicte contra la seguretat viària perquè circulava a 191 quilòmetres per hora en un tram de carretera en què la velocitat està limitada a 70 km/h, al terme municipal d'Anglès

Els fets van passar el 30 de desembre, quan agents de Trànsit que realitzaven un control preventiu de velocitat al quilòmetre 100,5 de la N-141, a Anglès, van observar una motocicleta que circulava a gran velocitat en direcció a la Cellera.

El radar va indicar que el motorista circulava a 191 km/h en un punt on la velocitat màxima permesa és de 70 km/h, fet que suposa 121 km/h més de la velocitat tolerada.

Tenint en compte que el conductor de la motocicleta va sobrepassar en més de 80 km/h el límit permès en una via interurbana, es van instruir diligències policials i se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l'article 379 del Codi Penal.

El conductor va ser citat amb posterioritat perquè es presentés al jutjat d'Instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners (Selva).

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de