OPERACIÓ POLICIAL
Societat 26/01/2013

Detenen el president del club d'hoquei de Lloret per la seva relació amb la trama russa desarticulada divendres

La Guàrdia Civil també ha detingut una segona persona, el cunyat del cap de la trama, Andrei Petrov

Elisabet Escriche
1 min
ESCORCOLL EXHAUSTIU 01. L'escorcoll de la immobiliària de Pilar Gimeno va aixecar expectació. 02. La Guàrdia Civil es va endur els ordinadors.

Lloret de MarEn el marc de l'operació contra la màfia russa a Lloret de Mar, la Guàrdia Civil ha detingut aquest dissabte el president del club d'hoquei de Lloret de Mar (Selva), Joan Lluís Perarnau, per la seva presumpta relació amb la trama russa que aquest divendres va ser desarticulada. Segons la policia, el grup delictiu hauria blanquejat 56 milions d'euros procedents d'organitzacions criminals.

Development Diagnostic Company, una de les empreses del suposat líder de la trama, Andrei Petrov, havia patrocitat el club d'hoquei de Lloret que presidia Perarnau. La Guàrdia Civil també ha detingut una segona persona, el cunyat del suposat cap de la trama a Lloret de Mar, Andrei Petrov.

Amb aquestes ja són sis les detencions en el marc de l'operació Clotilde contra la màfia russa que es dedicava a blanquejar diners procedents d'importants organitzacions criminals d'Europa de l'Est. Els altres detinguts, a part del cap de la banda, Andrei Petrov, són el seu pare, la secretària de Petrov, que ha quedat en llibertat amb càrrecs, i l'arquitecta Pilar Gimeno.

stats