SUCCESSOS
Societat 26/03/2011

Tres joves detinguts per dos robatoris amb intimidació al barri de Sant Gervasi

Els tres nois, de 15, 18 i 19 anys, acabaven de cometre els delictes al carrer a punta de navalla, segons els Mossos

Marta Català
2 min

BARCELONAEls Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi han detingut Luis Joel S.S. de 18 anys, Jose Antonio T.B. de 19 anys i un menor de 15 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona, per dos suposats robatoris amb violència i intimidació al carrer.

El passat dijous 24 de març, al voltant de les 18.30 hores els mossos van rebre l'avís d'un ciutadà informant que mentre anava pel carrer Escoles Pies del districte de Sarrià-Sant Gervasi se li havien apropat tres nois que li van mostrar una navalla i li van sostreure una jaqueta i una cadena d'or.

Immediatament després d'aquest avís, una patrulla que estava per la zona va iniciar la recerca i va localitzar al carrer Avió Plus Ultra tres joves que coincidien plenament amb la descripció facilitada per la víctima, que els va reconèixer posteriorment sense cap mena de dubte.

A l'escorcoll realitzat als tres nois, els agents van trobar la jaqueta i la cadena d'or sostretes, així com altres objectes de valor (un telèfon mòbil, unes arracades i un anell) dels quals els joves van manifestar no saber la seva procedència.

Es dóna la circumstància que mentre els agents procedien a la detenció d'aquests tres individus, es va rebre un nou avís informant que feia una estona s'havia produït un altre robatori amb violència al carrer Major de Sarrià, coincidint en la manera d'actuar i la descripció dels tres autors amb la mateixa que la de les tres persones detingudes.

Aquestes detencions s'emmarquen dins d'un dispositiu de seguretat que, amb caràcter diari, duen a terme conjuntament els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona al districte de Sarrià-Sant Gervasi des de fa aproximadament dos mesos.

stats