SOCIETAT
Societat 10/05/2012

FGC no garanteix que els serveis mínims de demà es compleixin

Enric Ticó anuncia que la companyia actuarà penalment i administrativament contra les persones que han impedit el servei d'avui

Ara/acn
1 min

BarcelonaFerrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) no pot garantir que demà es compleixin els serveis mínims amb motiu de la vaga dels seus treballadors. Com ja ha passat avui, els piquets poden tornar a actuar per intentar aturar totalment el servei. Davant d'això, l'empresa està estudiant com millorar la seva gestió de cara a demà i reforçarà la seguretat a les estacions, però no pot assegurar que no es tornin a produir els incidents d'avui. "La nostra responsabilitat és fer funcionar els trens, però també hem de demanar la implicació dels sindicats, que no poden trencar les regles del joc", ha afirmat Entic Ticó, president de FGC.

Ticó ha anunciat que la companyia identificarà les persones que han "sabotejat" i obstaculitzat el servei i que "actuarà amb contundència", tant penalment com administrativament. L'empresa assegura que identificarà els responsables dels piquets mitjançant les càmeres de videovigilància de les estacions i que emprendrà mesures legals. A més, FGC retornarà l'import dels bitllets als usuaris que s'han vist afectats durant la jornada d'avui.

stats