Guia per cobrar els premis de la Grossa de Cap d'Any

Les butlletes premiades fins a 120 euros es pagaran als 2.400 punts de venda autoritzats per comercialitzar la resta de productes de Loteria de Catalunya

Heu estat afortunats i us ha tocat la Grossa de Cap d'Any? Això és tot el que us cal saber si voleu cobrar els premis.

Quan es poden cobrar els premis?

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies naturals comptant a partir de la data de celebració del sorteig, en aquest cas, fins al 31 de març del 2015.

On es paguen els premis?

Els premis fins a 120 euros es paguen als punts de venda autoritzats que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteria de Catalunya. En el cas de la Grossa de Cap d'Any, aquests premis són els dels següents imports: 5, 10 euros, 15, 25, 50 i 100 euros.

Aquests establiments també poden pagar, opcionalment, els premis fins a 750 euros, que en el cas de la Grossa de Cap d'Any són dels següents imports: 250 i 500 euros.

Addicionalment, tots els premis, independentment del seu valor, es poden cobrar a qualsevol oficina de La Caixa, Catalunya Caixa o bé a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis, al número 60 de la Via Laietana de Barcelona.

Quants premis hi ha?

Hi ha tres grans premis que van dels 15.000 als 100.000 euros. El primer és de 100.000 euros per butlleta –enguany no s'ha arribat a vendre–; el segon, de 32.500 euros, i el tercer, de 15.000. També tenen premi els números anteriors i posteriors als afortunats, així com els que acaben amb les quatre, tres i dues últimes xifres dels tres premis, i l'última terminació de la Grossa. Una de les novetats d'aquest segon sorteig és que les centenes també estan premiades, amb 25 euros per bitllet.

Hi haurà retenció fiscal?

Com en la loteria de l'Estat, hi ha un 20% de retenció per impostos. L'impost el va aprovar el govern de l'Estat a principis de l'any passat i també afecta Catalunya. Les butlletes que siguin premiades amb més de 2.500 euros tindran una retenció d'un 20%, tal com ha passat des de l'edició de l'any passat amb el sorteig de la Loteria de Nadal de l'Estat.

 

Més continguts de