CIUTATS

Hereu assumeix la Diagonal i la dimissió d'Itziar González com a errors del seu mandat

L'alcalde de Barcelona ha elogiat la feina feta per tot el seu equip durant un mandat en què ha destacat que s'ha acomplert el 90% del programa. Hereu ha assumit com a errors el referèndum de la Diagonal i l'adéu d'Itziar González

En la tradicional conferència de balanç anual organitzada pel Col·legi de Periodistes, que s'ha celebrat aquest vespre, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha volgut treure qualsevol ombra d'amargor a la seva intervenció, sobretot arran de l'anunci de la celebració primàries al PSC . Així, Hereu ha demanat a l'auditori que es tregui el rostre de gravetat i ha remarcat que, durant el seu mandat, ha acomplert el 90% dels punts marcats en el programa. Lluny de qualsevol triomfalisme, però, Hereu ha assumit errors com ara la frustrada reforma de la Diagonal o la dimissió de l'exregidora de Ciutat Vella Itziar González. L'alcalde de Barcelona ha elogiat, en el marc de la seva intervenció, la tasca de tots i cadascun dels membres del seu equip.

Crisi, espai públic i atenció personal han estat, segons Hereu, les prioritats del seu mandat i, en aquest sentit, considera que s'ha encertat en la gestió dels diferents aspectes. A més, ha apuntat que l'Ajuntament és un gran actiu de la ciutat. Abans d'engegar la seva intervenció, Jordi Hereu ha saludat Montserrat Tura que seia, al costat del president Montilla, a la primera fila de l'auditori.


Més continguts de