Publicitat
Publicitat

La Méteo

Ni estiu ni tardor

Les temperatures no remuntaran però els propers migdies encara seran força suaus

Ja hem deixat l'estiu enrere. Aquesta tarda s'han obert grans clarianes i molts termòmetres han rondat entre uns agradables 22 i 24 graus. En alguns indrets fins i tot alguns heu passejat amb màniga curta. Però aquesta bonança ja és més normal per l'època i les màximes d'avui, en molts casos, són entre 10 i 12 graus més baixes que les del dia del Pilar.

I no sembla que l'estiu es vulgui tornar a reivindicar. Les últimes actualitzacions dels models numèrics confirmen que en els propers vuit o nou dies les temperatures no s'enfilaran pas més que les d'avui. Al mateix temps, però, la tardor no es vol acabar de consolidar. No tenim cap fredorada a la vista -només de cara a dijous i divendres els termòmetres caurien un parell o tres de graus- i a moltes comarques la setmana que demà encetem la passarem amb jersei només a primera i a última hora del dia. De fet, tot apunta que el proper cap de setmana l'ambient serà molt similar al d'aquest.

Tot plegat sense pluges més o menys generalitzades a la vista. Dimecres tindrem una tongada de xàfecs al Pirineu i a la costa però probablement seran les úniques estones de paraigua en uns quants dies. De fet, tant dilluns com dimarts els passarem amb moltes hores de sol i no serà fins la segona meitat de la setmana que els núvols guanyaran una mica més de protagonisme.

Trobareu més informació a www.ara.cat/meteo.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de