L'agressor de Lleida no va dir ni mitja paraula a les víctimes

Els Mossos busquen imatges de l'home que ahir va apunyalar per sorpresa i a l'atzar cinc persones al carrer. Les víctimes podrien reconèixer-lo

Continua la recerca intensa de la policia a Lleida. Els Mossos d'Esquadra busquen l'agressor, l'home –suposadament trastornat– que ahir va apunyalar sense cap explicació cinc persones al carrer, i per identificar-lo i trobar-lo intenten localitzar imatges seves a les càmeres de seguretat de la zona, al centre de la ciutat.

De les declaracions de les víctimes, que continuen recuperant-se a l'hospital, queda clar que podrien reconèixer-lo si el tornessin a veure. Però el que no tenen és cap pista sobre el que podria ser el mòbil d'aquest atac que va generar pànic a Lleida ahir a la tarda, durant unes hores.

Segons el que han dit les persones atacades, les ganivetades es van produir totalment per sorpresa, sense que l'agressor digués ni mitja paraula als atacats, que ni es coneixen entre ells ni coneixen tampoc la persona que els va clavar un ganivet en ple dia al mig del carrer. Aquestes declaracions reforcen la hipòtesi de la policia, segons la qual l'agressor seria una persona amb algun trastorn psíquic i l'atac no tindria res a veure amb cap mena d'ideologia ni religió.