Publicitat
Publicitat

El govern de Madrid valora amb "satisfacció continguda" l'adjudicació d'Eurovegas

La presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, manté el silenci i deixa la primera reacció en mans de la consellera de Territori, Ana Isabel Mariño

El govern d'Esperanza Aguirre ha rebut amb "satisfacció continguda" l'anunci de Las Vegas Sands d'instal·lar el macrocomplex d'oci i casinos Eurovegas a la Comunitat de Madrid, i espera ara que el magnat Sheldon Adelson decideixi la localització "que més li convé".

Així ho ha manifestat aquest dissabte la consellera de Medi Ambient i Ordenació del Territori, Ana Isabel Mariño, en un acte a Alcalá de Henares. Ha estat la primera i, de moment, única reacció del govern del PP a Madrid després que, de matinada, es fes pública la ubicació del projecte a Madrid. La presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, no s'ha pronunciat encara.

En nom de l'executiu, Mariño ha explicat que estan contents per la decisió que ha pres l'inversor i que no ha estat fruit de la "sort", sinó del treball "ardu" que ha dut a terme el govern madrileny en donar relleu a les infraestructures i les possibilitats econòmiques.

"És una satisfacció continguda, tenint en compte que aquest és el primer pas. Ara cal seguir treballant, l'inversor i nosaltres, perquè aquest projecte es consolidi", ha dit.

S'ha referit llavors a les qüestions jurídiques i legals que caldrà engegar, tot i insistir que el que cal ara és que Adelson comuniqui la ubicació que prefereix.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de