Societat 04/09/2012

Moren dos nens d'Esparreguera en un accident de trànsit a Navarra

Els pares dels menors, un nadó i un nen de quatre anys, han resultat ferits greus però no es tem per la seva vida

Acn
1 min
Imatge del cotxe accidentat a Corella, Navarra / GOVERN DE NAVARRA

EsparregueraDos menors d'Esparreguera (Baix Llobregat), un bebè de mesos i un nen de quatre anys, han mort aquest dimarts en un accident de trànsit a l'AP-68 a l'altura de Corella, Navarra, després que el vehicle en què viatjaven en direcció Barcelona sortís de la via i es precipités des d'un pont, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'Agència Navarra d'Emergències. Els nens viatjaven als seients del darrere del cotxe amb els seus pares, que han resultat ferits. La mare té 35 anys i el pare, que conduïa, 39. L'accident ha estat als volts de dos quarts d'una del migdia.

La mare ha quedat atrapada dins del vehicle i, després de ser alliberada, ha estat traslladada amb un helicòpter medicalitzat a l'Hospital Reina Sofia de Tudela. El seu pronòstic és molt greu però no es tem per la seva vida. El pare ha sortit disparat del vehicle i ha quedat ferit greu. L'han portat en ambulància medicalitzada i l'han ingressat al Complex Hospitalari de Navarra de Tudela.

Els cossos dels menors morts han estat traslladats a l'Institut Navarrès de Medicina Legal. Segons una nota feta pública per la Policia Foral de Navarra, el vehicle, un Peugeot 307, s'ha precipitat des d'una alçada de diversos metres des del pont de sobre la carretera N-113 (Pamplona-Madrid), que creua l'AP-68 en el lloc de l'accident.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat un equip mèdic de Corella, patrulles de Trànsit de la Policia Foral de Navarra, que s'han encarregat de dirigir la circulació, i l'equip d'atestats de la comissaria de Tudela, que s'ocupa de la investigació de les causes del sinistre.

stats