Societat 15/02/2012

Publicitat picant per a la dieta 'vegana': "Millora tant el rendiment sexual que deixaràs KO la xicota"

Una associació animalista crea una campanya per "ajudar" els qui volen ser 'vegans' a controlar l'inesperat "impacte positiu" d'aquesta dieta en la seva vida sexual

Dani Sánchez Ugart
1 min

Barcelona"Nois d'arreu del món escullen una dieta 'vegana' sense ser conscients de les conseqüències eròtiques que això pot tenir. Com a resultat, una epidèmia s'estén entre les seves parelles: BWVAKTBOOM (sigles en anglès per a "Xicot es fa 'vegà' i em destrossa [al llit])". Aquest, almenys, és el reclam publicitari d'una associació animalista, PETA, per intentar persuadir els nois de les bondats de la dieta sense aliments d'origen animal.

La campanya, a més del vídeo, inclou una sèrie de consells per evitar les conseqüències d'aquesta "epidèmia", com ara fer servir "preservatius de força industrial", hidratar-se contínuament o assegurar tots els objectes que puguin caure de les parets.

L'argument dels anunciants es basa en què la dieta 'vegana' (vegetarianisme estricte) redueix el risc de patir impotència, perquè, segons l'associació, citant l'Institut de Disfunció Erèctil, el 90% dels casos són causats per motius físics com ara el colesterol alt, l'obesitat o la diabetis. Condicions que es poden tractar amb una "dieta 'vegana' baixa en greixos".

En el vídeo de campanya s'hi pot veure una noia que va a comprar verdures, visiblement perjudicada perquè el seu xicot, que s'ha fet 'vegà', té ara la força sexual "d'una estrella del porno". Mentre que ell ha d'arreglar el forat a la paret que han fet mentre tenien relacions sexuals al llit.

stats