Publicitat
Publicitat

Què trobaré al Saló de l'Ensenyament?

D'avui a diumenge se celebra el certamen que mostrarà els nous estudis de les universitats i altres centres

Si estàs estudiant ESO o Batxillerat i no saps què estudiar l'any que ve, aquesta setmana se celebra el Saló de l'Ensenyament. Hi trobaràs 182 expositors amb l'oferta de batxillerat, universitats, formació professional i altres estudis superiors que podràs fer l'any que ve. Allà, els professionals dels diferents estands t'informaran de les possibilitats de cada centre. El saló tindrà lloc del 9 al 13 de març i se celebrarà al palau 2 i a la plaça de l'Univers, del recinte de Montjuïc.

Quines novetats hi ha aquest any?

  • Nous estudis. La Universitat Pompeu Fabra (UPF) ofereix el nou grau íntegrament en anglès sobre 'global studies'. Consistirà a analitzar fenòmens d'abast mundial en l'àmbit de la política i l'economia o la salut, entre altres àrees. També s'incorpora el grau interuniversitari de bioinformàtica, entre la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) oferirà el grau obert de llengües i literatures, que permetrà combinar les dues especialitats durant el primer curs.
  • La formació professional (FP) tindrà més paper que en les anteriors edicions. A l'espai de demostracions del seu estand s'habilitarà un circuit perquè els visitants facin un recorregut interactiu per les diferents fases d'un procés industrial automatitzat.
  • Més servei d'orientació a l'estudiant. Es reforcen les sessions d'assessorament personalitzat i les visites guiades amb grups reduïts.
  • Àrea per als estudis artístics. Hi haurà una àrea on es concentraran les ofertes acadèmiques de música, arts plàstiques, disseny, dansa, circ i teatre.

Més continguts de