Recuperen un rellotge de 30.000 euros robat a un turista a Barcelona

Els lladres van pujar en un taxi per fugir i les víctimes van reconèixer els autors mitjançant unes fotografies

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys de nacionalitat marroquina com a autor del robatori violent d'un rellotge valorat en 30.000 euros a un turista que passejava pel centre de Barcelona. Els fets van passar dimecres de la setmana passada, quan diversos joves van envoltar una parella de turistes i li van prendre de  manera violenta el rellotge a l'home, que va sortir corrent darrere els lladres però no els va poder enxampar perquè van pujar en un taxi i van fugir.

Les víctimes van denunciar els fets a la policia i van reconèixer els autors mitjançant unes fotografies. La dona va identificar el jove que havia agafat el seu marit pel braç i li havia sostret el rellotge d'una forta estrebada. El reconeixement fotogràfic, unes imatges gravades i la col·laboració ciutadana van servir per identificar l'autor del robatori, que té 11 antecedents policials per delictes contra el patrimoni. Els antecedents del noi són principalment per robatoris violents al carrer.

Els Mossos van escorcollar el domicili del jove, on van trobar el rellotge, valorat en 30.000 euros, a més d'un altre rellotge de luxe, documentació diversa i la roba que va utilitzar per cometre el robatori. El jove era dins el pis i va quedar detingut. El jutge va dictar el seu ingrés a la presó. La investigació policial continua oberta per intentar identificar i detenir les altres persones que van participar en aquest robatori.