Societat 16/05/2013

Assalten un matrimoni de jubilats a Santa Cristina d'Aro i els lladres juguen a la ruleta russa amb la dona

Els lladres van lligar les víctimes de mans i peus i es van endur alguns aparells electrònics i pocs diners en efectiu, segons 'El Punt Avui'

Ara
1 min
La casa assaltada a Santa Cristina d'Aro està situada al final d'un carrer sense sortida i no té veïns a tocar / ACN

BarcelonaTres lladres van assaltar dilluns a la nit una parella de jubilats anglesos a Santa Cristina d'Aro i van jugar a la ruleta russa amb la dona. Segons publica 'El Punt Avui', l'home havia sortit a fumar al jardí quan, de cop, tres homes se li van abraonar i el van fer entrar. Dins la casa, situada a la urbanització Golf Costa Brava, el van lligar de mans i peus i van amenaçar la dona amb una pistola. Segons el diari, els lladres van jugar a la ruleta russa amb ella. Tal com explica la víctima, els assaltants van mostrar-li que al canó de la pistola hi havia tres bales i, per tant, algun dels trets podia tenir un desenllaç mortal. Van prémer el gallet dos cops a dos centímetres del cap de la dona, però, afortunadament, no va passa res. Tot i així, la dona no creu que la intenció fos matar-los: "Crec que ho tenien controlat i no van girar el tambor perquè no sortís cap bala, però jo estava força espantada". Després d'això, també la van lligar.

Fonts properes a la investigació han explicat que els lladres es van endur de la casa alguns aparells electrònics i diners en efectiu que no arribarien als 500 euros.

stats