Societat 14/11/2012

La família del nen ferit a Tarragona per un cop de porra dels Mossos estudia emprendre accions legals contra la policia

Representants del moviment anticapitalista, de la CGT i de l'Esquerra Independentista del Camp denuncien que la policia ha actuat "amb excés d'eufòria i agressivitat"

Acn
1 min

TarragonaMoviments anticapitalistes, el sindicat CGT, i l'Esquerra Independentista del Camp (EIC) han denunciat l'actitud que han tingut els Mossos d'Esquadra aquest dijous al matí quan s'han succeït els greus incidents davant El Corte Inglés de Tarragona, durant la jornada de vaga general.

En l'explicació de la seva versió dels fets, en una roda de premsa amb presència de la família del menor de 13 anys que ha resultat ferit per un cop de porra dels agents, han assegurat que la policia ha actuat amb "excés d'eufòria i agressivitat", i que les càrregues s'han fet de manera "indiscriminada".

Els familiars del menor podrien emprendre accions legals, mentre que els col·lectius i entitats que participaven en la marxa alternativa podrien acollir-s'hi. Segons han explicat, el cop de porra ha provocat al menor un trau al cap i li han hagut de posar cinc punts de sutura. A més, la mare també ha denunciat que quan han demanat una ambulància per traslladar-lo a un centre sanitari, els Mossos no l'hi han deixat passar per motius de seguretat.

La CUP ha confirmat, en un comunicat, que participarà en la demanda col·lectiva que s'està estudiant emprendre contra els Mossos d'Esquadra per la càrrega policial d'aquest matí, en què ha resultat ferit el menor i deu persones més han estat ateses en centres sanitaris. Segons han confirmat, el menor que ha resultat ferit és fill d'una militant de la CUP de Tarragona, inclosa a les llistes a la demarcació.

stats