Teresa Romero demana justícia: "Em sento atropellada"

L'auxiliar d'infermeria denuncia a través de la seva portaveu tot el que ha passat arran del contagi, inclòs el sacrifici del seu gos. i que el seu marit, Javier Limon, s'ha posat en contacte amb un despatx d'advocats per emprendre accions legals

L'auxiliar d'infermeria Teresa Romero, que ja està curada de l'Ebola, ha demanat aquest dijous justícia per tot el que ha passat arran del seu contagi, inclòs el sacrifici del seu gos Excalibur, i ha afirmat: "Em sento atropellada".

Romero ha transmès aquestes paraules per telèfon a la portaveu de la família, Teresa Mesa. Mesa ha relatat que Romero segueix afectada pel sacrifici del seu gos i demana que "qui hagi fet això, que ho pagui". "Estic tot el dia plorant pensant en ell", li ha dit l'auxiliar en referència a la seva mascota.

La portaveu de la família ha explicat que, al començament de la conversa, ha notat a la pacient amb l'ànim "molt baix", però a mesura que parlaven i li gastava bromes han rigut i li ha semblat que li pujava l'ànim.

Romero té dolors en totes les articulacions, segons Mesa, qui ha detallat que desconeix exactament quant temps romandrà l'auxiliar en aïllament.

Mesa ha precisat que la pacient s'està recuperant "molt bé", té més força a la veu i té gana.

Ha destacat que Romero li ha traslladat que, quan surti de l'hospital, li vol fer una abraçada "molt forta" a la germana Paciència perquè "l'admira i li està molt agraïda".

Així mateix, ha recalcat que l'auxiliar s'ha posat a plorar en referir-se als seus companys, que li ha dit que són "el millor que li ha passat en la seva vida, que el tracte ha estat meravellós, que l'han animat, l'han estimat, l'han abraçat, l'han recolzat i que gràcies a ells i als metges està viva".

Ha confirmat que Javier Limon s'ha posat en contacte amb un despatx d'advocats per emprendre accions legals i ha agregat que en els propers dies es coneixerà el nom del lletrat.