Troben una parella de 80 anys morta amb signes de violència en una casa a Sant Cugat del Vallès

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas, que es tractaria d'una mort violenta perquè a l'escenari dels fets hi havia molta sang, segons ha avançat la publicació local 'Tot Sant Cugat'. Una assistenta social és qui ha avisat els Bombers perquè ningú li obria la porta de casa de les víctimes

Dues persones d'edat avançada –80 anys, segons un veí ha explicat a Europa Press– han aparegut mortes aquest dilluns al matí en un domicili del carrer del Rusc de Valldoreix, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès, segons ha avançat la publicació local 'Tot Sant Cugat'.

L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra està investigant les causes de la mort. Es creu que es tracta d'una mort violenta, ja que a l'escenari dels fets hi havia molta sang. Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els Mossos mantenen totes les hipòtesis obertes. La tesi del robatori, però, perd força perquè no hi havia cap porta ni finestra forçada, i els veïns no han vist ningú sospitós en els voltants. L'Àrea d'Investigació dels Mossos descarten també, inicialment, que un dels ancians hagi matat la seva parella i posteriorment s'hagi suïcidat. Com és habitual en aquest tipus de casos, els agents indaguen, entre d'altres, a l'entorn familiar dels morts, per si poguessin trobar alguna pista que els ajudi a trobar el mòbil del crim. 'Tot Sant Cugat' assenyala que un dispositiu policial està buscant un sospitós proper a la família, que segons aquesta publicació estaria relacionat amb les morts de Valldoreix. El mateix mitjà explica que un helicòpter dels Mossos d'Esquadra sobrevola la zona de Valldoreix i la Floresta.

Una assistenta social del municipi és qui ha donat la veu d'alerta quan s'ha dirigit a l'habitatge, ja que els ancians no li obrien la porta, per la qual cosa hi han hagut d'anar els Bombers, per facilitar l'accés al domicili. Agents de la unitat científica i d'investigació criminal han estat durant hores a l'habitatge intentant recollir proves que els permetin avançar en la investigació.

Segons fonts pròximes al cas, el matrimoni, que tenia fills, rebia assistència social per part del consistori de Sant Cugat, si bé no era una parella problemàtica ni havia patit un deteriorament en les seves condicions de vida. A més de l'assistenta, una treballadora de l'àrea social del consistori s'ha dirigit avui també a l'habitatge en una visita rutinària i, en comprovar que els ancians no li obrien la porta, ha avisat els Bombers.