Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

Troben restes humanes sota les runes de la casa esfondrada a Collbató

Els Mossos d'Esquadra encara no han localitzat el propietari de la casa

Els Mossos d'Esquadra han trobat restes humanes a la casa de Collbató que va explotar la setmana passada, segons han confirmat. Les restes van ser trobades diumenge i l'Institut de Medicina Legal ha determinat que són humanes, encara que no se sap de moment a qui corresponen.

Immediatament han posat els fets en coneixement de l'autoritat judicial i el metge forense. La Unitat d’Investigació de Martorell està realitzant les gestions adequades per esbrinar la identitat de la persona el cos de la qual s'ha localitzat.

Una explosió provocada per motius que encara es desconeixien va deixar feta miques una casa a Collbató, a la urbanització de Can Dalmases. La detonació va provocar un incendi, i tot i que els Bombers sospitaven que l 'únic habitant de la casa podria ser entre la runa, en un primer moment no es va trobar ningú. Els Mossos d'Esquadra no han pogut localitzar encara el propietari de la casa, situada al carrer Tàrrega de Collbató.

Qui va resultar ferida lleu és una veïna, que en sentir l’explosió va sortir tan de pressa de casa seva que va caure a terra, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques. La dona, de 38 anys, va ser traslladada a l’ Hospital de Martorell.

Els especialistes estan investigant les causes de l'explosió.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de