Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

La UAB aprova els pressupostos de 2012 amb una rebaixa d'11 milions

Mig centenar de persones s'han concentrat davant les portes de l'edifici del Rectorat per rebre els membres del consell amb esbroncades i xiulets

El consell de govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha aprovat aquest migdia els pressupostos per a l'exercici 2012, que suposen una rebaixa d'11 milions d'euros respecte a l'any anterior, segons el comitè d'empresa del centre. Mig centenar de persones s'han concentrat davant les portes de l'edifici del Rectorat per rebre els membres del consell amb esbroncades i xiulets per l'aprovació d'uns pressupostos que consideren que minvaran la qualitat de l'educació universitària.

"Aquests pressupostos quedaran en paper mullat perquè el president Artur Mas ja va anunciar més retallades, i segurament quedaran en res i hauran d'incrementar els ajustos pressupostaris", ha assenyalat la secretària del comitè d'empresa, Sònia Sánchez.

En aquest sentit, ha destacat la reticència del comitè d'empresa davant les retallades pressupostàries: "No entenem com aproven aquests pressupostos", ha assegurat, atès que considera que hauran d'alterar-se si s'imposen noves restriccions des de la Generalitat.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT