Agressió sexual
Societat Abusos 31/03/2023

Un noi de 19 anys denuncia una agressió sexual en una discoteca de Badalona

El jove assegura que un altre home el va atacar als lavabos del local

ARA
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual en una zona d'oci nocturn de Badalona, segons ha avançat el mitjà Metrópoli Abierta i han confirmat a l'ARA fonts policials. Els fets haurien tingut lloc la nit del 3 al 4 de març. El diari digital especifica que s'haurien produït a l'interior de la discoteca Titus de la població i que la víctima seria un jove de 19 anys veí de Tarragona. La policia confirma que la víctima ha posat una denúncia.

El noi hauria anat amb unes amigues a l'establiment i en un moment de la nit va anar sol al lavabo. Una hora després n'hauria sortit i hauria explicat a les noies que l'acompanyaven que un home l’havia agredit sexualment. Segons ha indicat el diari digital, un membre del personal de seguretat va acostar-se al grup per preguntar què passava i al conèixer els fets va posar en marxa el protocol pertinent.  

Els responsables de la discoteca, apunta el diari, també haurien procedit a tancar el bany on s’hauria produït l’agressió i haurien alertat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que s'hauria desplaçat fins a la zona d'oci per atendre la víctima.

stats