Societat 13/09/2018

Un accident entre dos camions al nus de la Trinitat provoca cues i retencions a les rondes de Barcelona

El carril de sortida de la ciutat ha estat tallat durant més de nou hores

Acn
1 min
Cues a la Ronda de Dalt en una imatge d'arxiu

BarcelonaUn accident amb dos camions implicats a la C-58 al nus de la Trinitat provoca cues i retencions a les rondes de Barcelona i a la Pota Nord, a la B-20. La topada s'ha produït cap a les nou del matí i el carril de sortida de la ciutat ha estat tallat fins a dos quarts de set de la tarda. Amb tot, encara hi ha retencions a la B-10 i a la B-20 en sentit Nus de la Trinitat i també a la Pota Nord de Badalona a Barcelona en sentit sud.

Segons ha informat Trànsit, els principals problemes es concentren a la ronda Litoral en sentit nord (entre la Vila Olímpica i el Nus de la Trinitat, i entre Gran Via i el Port) amb diversos quilòmetres de cua. A la B-20 també s'estan registrant retencions de fins a 3 quilòmetres, i a la ronda de Dalt en direcció Sant Gervasi i el Nus de la Trinitat hi ha circulació intensa. També s'han produït aturades entre la Diagonal i Sarrià.

On també hi ha problemes és a la C-17, a causa d'un carril tallat per obres que provoca retencions en els dos sentits de la marxa: 6 km en direcció Barcelona i 2 km en sentit Vic.

stats