Publicitat
Publicitat

L'alcalde de Girona, sobre la inundació de l'estació del TGV: "Cal una solució definitiva i no provisional"

Carles Puigdemont afirma a 'El món a Rac 1' que la ministra de Foment "té un problema que es diu Adif"

Davant la  nova inundació de l'estació del TGV de Girona, l'alcalde Carles Puigdemont ha expressat en una entrevista a 'El món a Rac 1' que urgeix una solució "definitiva i no provisional". "Cal una tercera inundació?", s'ha preguntat. A més, ha considerat que "els fets ens han donat la raó" i que els "temors [de la gestió de l'anterior inundació] s'han confirmat". Puigdemont ha denunciat que la ministra de Foment, Ana Pastor, "té un problema que es diu Adif" i que si no el resol, "d'aquí un temps tornarà".

L'alcalde també ha expressat que "es tornen a presentar unes imatges que no van bé a la ciutat però tampoc a la imatge ferroviària d'Espanya". "Adif té un saldo negatiu cada vegada més alt amb la ciutat de Girona", ha afegit.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha explicat a 'El Matí de Catalunya Ràdio' que al final d'aquest matí faran la "primera valoració dels danys". "L'objectiu d'avui es recuperar la normalitat i atendre les siuacións d'urgència", ha afirmat. En aquest sentit, ha explicat que se centraran en la crescuda de la riera i en el cementiri municipal, que ha registrat grans quantitats d'aigua.

 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de