L'ambaixador de l'Afganistan pateix un robatori violent a la Via Laietana de Barcelona

Un grup de joves el van encerclar prop de les deu del vespre i li van sostreure un rellotge de gamma alta

L'ambaixador de l'Afganistan a Espanya va ser víctima ahir a la nit d'un atracament amb violència a Barcelona, on un grup de joves el van envoltar i el van tirar a terra per robar-li el rellotge.

El succés va passar cap a les 21.45 hores a la Via Laietana, a prop de l'estació de metro de Jaume I, a Ciutat Vella, quan cinc joves van assaltar el diplomàtic per prendre-li el rellotge de luxe que duia, segons han explicat a Efe fonts coneixedores dels fets.

La víctima va caure a terra i va patir algunes esgarrinxades, segons ha indicat a Efe un portaveu dels Mossos d'Esquadra, que treballen ara per intentar identificar els autors del robatori.

Es tracta del segon robatori violent que pateix últimament a Barcelona un alt càrrec estranger.

Mor l'alt càrrec de Corea del Sud que va patir una estrebada a Barcelona

Al juny la vicepresidenta de la Comissió Presidencial de Cultura per a Àsia de Corea del Sud va morir a la capital catalana com a conseqüència de les greus ferides que va patir després de ser víctima d'un intent de robatori per estrebada de la bossa que portava.

Els Mossos d'Esquadra també han informat que ahir a la nit una turista d'edat avançada va quedar ferida a Ciutat Vella quan un lladre li va robar la cadena d'una estrebada i la va tirar a terra.

Segons la Cadena SER, la víctima tenia 91 anys i va haver de ser atesa pels serveis mèdics, que li van practicar uns punts de sutura al cap i en una mà.