Societat 19/04/2018

Un home amenaça la policia amb una motoserra i un matxet de grans dimensions a Palafrugell

El detingut estava molt alterat i ha oposat una forta resistència

Acn
1 min

PalafrugellEls Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) han detingut un home que aquest dijous a la matinada ha amenaçat els agents amb una motoserra i un matxet de grans dimensions. L'individu, que estava molt alterat i ha oposat una forta resistència, ha obligat a mobilitzar fins a una desena d'efectius dels dos cossos per reduir-lo.

Els fets han passat cap a quarts de tres de la matinada. La Policia Local ha rebut l'avís que hi havia un home causant aldarulls al bar Sol de Nit, situat al carrer de Torres Jonama del municipi. Quan els agents hi han arribat, l'home s'ha atrinxerat dins d'un cotxe armat amb el matxet i la motoserra. Després d'una estona intentant calmar-lo infructuosament, l'home ha sortit del vehicle amb la serra elèctrica engegada i ha amenaçat els agents.

Quan se li ha acabat la benzina, l'home –de 39 anys– ha arrencat a córrer per intentar fugir. La desena d'agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local l'han pogut reduir uns metres més enllà. Se li imputen delictes d'amenaces, resistència i atemptat a agents de l'autoritat.

L'home estava tan alterat que fins i tot s'ha hagut d'activar una ambulància del SEM per sedar-lo. El detingut, que ja té antecedents per agredir policies, està retingut a comissaria pendent de passar a disposició judicial.

stats