Societat 19/10/2014

Mor als 75 anys Antoni Sansalvadó, president d'honor del Banc dels Aliments de Barcelona

Va presidir aquesta entitat des del 2007 fins al juny del 2014

Acn
1 min

BarcelonaEl president d'honor del Banc dels Aliments de Barcelona, Antoni Sansalvadó i Tribó, ha mort aquest dissabte als 75 anys. Sansalvadó va ser president d'aquesta entitat des del 2007 fins al juny del 2014, quan el va rellevar Eduard Arruga i Valeri. Antoni Sansalvadó va començar a col·laborar al Banc dels Aliments a principis dels anys noranta, va formar part del Patronat i va ocupar la vicepresidència segona de l'entitat fins que va ser nomenat president el 2007.

Sansalvadó i Jordi Peix i Massip, vicepresident i fundador de l'entitat, mort també al juliol d'aquest any, van fer un tàndem que va permetre al Banc dels Aliments créixer forma quantitativa i qualitativa, impulsant iniciatives com el Gran Recapte d'Aliments o la millora en la captació i distribució d'aliments.

El Banc dels Aliments, té més de 200 voluntaris, ha expressat en un comunicat "el condol a la família, amics i coneguts per la pèrdua d'una persona que ha significat tant per a la Fundació tots aquests anys". Sansalvadó, era doctor d'Enginyeria Industrial i va començar a col·laborar amb l'entitat sense ànim de lucre a principis dels anys 90, de la mà de l'aleshores president Manel Raventós. Va formar part del Patronat i va ocupar la Vicepresidència Segona, fins a ser nomenat president l'any 2007. Càrrec en el qual va estar en actiu fins al juny d'enguany, quan el va rellevar Eduard Arruga i Valeri.

El funeral tindrà lloc aquest dimarts, 21 d'octubre, a les 10.30 hores, al Tanatori de Sant Gervasi de Barcelona.

stats