Societat 26/03/2019

Tiren endavant els projectes d'obres dels mercats de Montserrat i d'Horta

El consistori també ha aprovat la inversió de 8,6 milions d'euros per al nou Mercat de Sant Andreu

Efe
1 min
El bar del Mercat de Núria.

BarcelonaEl consell rector de l'Institut de Mercats de Barcelona ha aprovat aquest dimarts el projecte de construcció del nou Mercat de Montserrat, al districte de Nou Barris, i la remodelació del Mercat d'Horta.

Segons ha informat l'ajuntament barceloní, el consell rector també ha aprovat la despesa de 8.677.982,41 euros per a les obres de construcció i posada en marxa del nou Mercat de Sant Andreu, que es preveu iniciar a l'estiu, de manera que a final del 2020 els paradistes puguin traslladar-se al mercat definitiu.

El consell rector de l'Institut de Mercats de Barcelona està format per representants dels comerciants dels mercats, dels diferents grups municipals, així com d'organitzacions de consumidors i de sindicats.

El nou Mercat de Montserrat es construirà al solar adjacent a l'actual mercat i està previst que el projecte executiu, la licitació i l'adjudicació de l'obra es duguin a terme durant aquest any i que les obres comencin el 2020.

En el cas del Mercat d'Horta, catalogat patrimonialment, s'ha aprovat el projecte de reforma integral de l'actual edifici per dotar-lo dels requeriments i serveis necessaris per al mercat.

La previsió és instal·lar el mercat provisional en una ubicació encara per determinar l'any 2021.

stats