Societat 02/05/2019

L'Audiència farà una vista dilluns per decidir si l'exprofessor pederasta dels Maristes entra a presó

La Fiscalia i les víctimes van al·legar, l'endemà de la sentència, que hi ha risc que l'home fugi després de la condemna a 21 anys de presó

Ara
1 min
L’exprofessor dels Maristes Sants-Les Corts Joaquim Benítez entrant ahir al Palau de la Justícia per conèixer la sentència de l’Audiència de Barcelona que  li ha imposat  21 anys i nou mesos de presó per haver abusat de quatre alumnes entre el 2006  i el 2009.

BarcelonaL'Audiència de Barcelona farà una vista dilluns per decidir si l'exprofessor pederasta dels Maristes Joaquim Benítez entra a presó. La Fiscalia i les acusacions particulars, que representen les víctimes, van reclamar dimarts, l'endemà de conèixer la sentència, que Benítez ingressés a presó per complir la condemna de 21 anys i nou mesos de reclusió. Van al·legar que hi ha risc que l'home pugui fugir i van apuntar que Benítez no té cap arrelament perquè no està treballant.

La sentència va concloure que l'exprofessor dels Maristes Sants-Les Corts és autor de tots els abusos sexuals que es van jutjar: es van arribar a presentar 17 denúncies contra ell, però només quatre no havien prescrit.

stats