Societat 03/12/2018

Badalona tanca el punt d'informació al nouvingut

Un extreballador lamenta la "falta de previsió" de l'Ajuntament, que vol reprendre el servei

Germán Aranda
1 min
Una família passeja pel passeig marítim de Badalona / ACN

BarcelonaEl punt d'informació a nouvinguts, un servei que l'Ajuntament de Badalona oferia des de feia més de deu anys, va tancar dijous i ningú sap quan tornarà a obrir.

Segons ha explicat al diari ARA l'extreballador del centre Albert Parés, el contracte entre la fundació Badalona Sud i l'Ajuntament va expirar el 4 de novembre i "no s'ha prorrogat per una falta de previsió total".

Des del consistori asseguren que es tracta d'un tema "administratiu que ve de lluny" i no pas d'una decisió política, i diuen que la seva intenció és recuperar el servei com més aviat millor.

Als tres treballadors que oferien mediació, acollida i assessorament jurídic, respectivament, la fundació els manté el sou, però Parés ha lamentat la pèrdua d'aquesta atenció per al "centenar de nouvinguts al mes" que hi acudien fins ara.

Els treballadors han convocat una concentració aquest matí a la qual s'ha sumat Guanyem Badalona en Comú, partit de l'oposició que va perdre l'alcaldia de la ciutat ara fa cinc mesos i mig per la moció de censura encapçalada pel PSC contra Dolors Sabater. Hi han acudit unes 20 persones.

stats