Baralla multitudinària a Cadaqués a cops de bombona de butà i cinturó

La policia ha trobat un grup de cinc o sis joves barallant-se

Un grup d'entre cinc i sis joves s'han barallat a cops de bombona de butà i cinturó la matinada d'aquest dijous a Cadaqués. Quan la policia local s'ha desplaçat al lloc dels fets, al carrer Miquel Rosset, els joves han fugit corrents. Només hi ha quedat un noi, víctima de l'agressió, que no ha volgut presentar denúncia. 

Els agents han tingut temps de veure com un dels nois intentava agredir els altres amb un cinturó, i un altre duia una bombona de butà a les mans i tenia intenció de llançar-la contra un altre dels joves. Quan ha vist els policies l'ha deixat a terra i s'ha escapat. 

Poc després els mateixos agents han detingut una noia que, sota els efectes de l'alcohol, colpejava portes de cases, estava molt alterada i no deixava descansar els veïns. Quan la policia l'ha alertada, ella els ha agredit. 

Els avisos s'han produït a partir de les 06.00 h, l'hora de tancament dels locals nocturns. De fet, l'alcalde de Cadaqués va decretar que els locals d'oci nocturn del municipi tanquessin una hora abans els caps de setmana i mitja hora abans entre setmana. La norma no s'ha fet efectiva perquè el patronat d'oci nocturn va interposar un recurs al jutjat contenciós administratiu que n'ha decretat la suspensió mentre es decideix la legalitat del decret.