Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Seguretat Ciutadana

Els primers agents de la Guàrdia Urbana baixen al metro per buscar carteristes

Les patrulles uniformades de la policia local barcelonina han començat aquest dissabte a controlar andanes i passadissos de les estacions del metro, en coordinació amb els Mossos i la seguretat privada

Les primeres patrulles de la Guàrdia Urbana han començat a passejar pel Metro de Barcelona aquest dissabte al matí, després que ahir la Junta Local de Seguretat ho acordés. Agents de paisà i uniformats s'uniran als Mossos d'Esquadra i a la seguretat privada per intentar reduir els robatoris i furts de carteristes. Els usuaris habituals s'han mostrat favorables a aquesta mesura, mentre que molts turistes han utilitzat els agents uniformats per preguntar-los direccions i trajectes. Aquests agents faran una feina preventiva, de vigilància, mentre que els de paisà seran els qui probablement puguin detenir in fraganti més carteristes.

Les patrulles es coordinaran amb els Mossos per distribuir-se les zones de vigilància, que se centraran sobretot en els grans nusos de comunicació com l'estació de Sants, plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, plaça Espanya o Sagrera.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de