TRADICIONS
Societat 05/03/2011

El Carnaval pren els carrers

La rua de Barcelona aplega unes 2.500 persones i 35 comparses desfilant per l'avinguda més teatral de la ciutat. A Platja d'Aro, una de les viles amb més tradició, han ajuntat 70 carrosses i més de 4.000 figurants

Agències
1 min
Participants en la rua de Platja d'Aro / ACN

BarcelonaLa tradicional rua de Barcelona, amb 35 comparses en les quals desfilen unes 2.500 persones, ha inundat de ritmes i colors carnavalescos l'avinguda del Paral·lel aquest dissabte al vespre, en un intent de convertir la rua en un Broadway barceloní.

La gran rua, que aquest any retia homenatge a l'avinguda més teatral de Barcelona, ha sortit a les 20.30 hores dels jardins de les Tres Xemeneies, on les comparses de disfresses han iniciat el seu recorregut fins a l'altura del carrer Tamarit.

Abans de l'inici de la cercavila, a la plaça de la Bella Dorita –davant del Molino que torna a fer voltes des de fa uns mesos– hi ha hagut una actuació del grup Tío Carlos, que ha interpretat la Rumba de Carnaval 2011, creada expressament.

Les vedets del Molino Merche Mar i Terremoto de Alcorcón han representat en aquest escenari alguns dels números del music-hall barceloní.

Però el Carnaval és present a tot Catalunya. Sitges, Vilanova i la Geltrú, Lloret de Mar, Platja d'Aro, Palamós, Torelló, Solsona. Són només algunes de les poblacions amb més tradició de celebrar aquesta festa. Aquest dissabte a la tarda, a Platja d'Aro una setantena de carrosses i més de 4.000 figurants han participat en una rua espectacular.

stats